BAND

COACHING

Wat doet een bandcoach?​

Een bandcoach tilt een act of band op alle vlakken naar een hoger niveau. Ik kijk naar jouw behoeften als artiest en zoek datgene wat jouw band of act bijzonder maakt. Samen vergroten we jouw/jullie sterke kanten en werken we op een leuke manier aan verbeterpunten. Humor en plezier maken in muziek staan hierbij voorop.

Voor wie is bandcoaching?

Bandcoaching is leuk en leerzaam voor iedereen. Het maakt niet uit hoe groot of klein je band is, in welk genre je speelt of hoe lang je al muziek maakt. Wellicht loop je op dit moment tegen obstakels aan, heb je binnenkort een groot optreden, of heb je het gevoel dat alles nèt even beter kan.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de coachingsessies variëren van dynamiek, timing, performance en groove, tot aan de communicatie binnen de band en de (online) uitstraling van je act.

Ik wil graag een bandcoach, wat nu?

Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen om jouw wensen en de mogelijkheden van bandcoaching te bespreken. We plannen de sessies in overleg in, op een tijdstip en locatie die handig is voor jou en je bandleden. 

"We gaan zeer positief de juiste kant op. Muzikaal zijn we sterk aan het verbeteren!"

- bandlid, Cooldown7

© 2019 GUIDO NEDERSTIGT MUSIC